Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Sunday, June 28, 2009

Friday, June 26, 2009

UNSPIN: Bancuh kopi boleh atas pentas sama Anwar?

Oleh Teruna Kelana

Masa Saiful mula-mula buat laporan polis, PKR kata depa tak kenai. Dia bukan pembantu khas Brader Anwar Bin Ibrahim. Saiful cuma kerja buat kopi.

Saiful kata depa bohong. Dia ada pi ikut Brader Anwar ke luar negara. Orang ramai naik heran. Apa macam kerja buat kopi boleh ikut pi luar negara? Depa pusing kata dia ikut untuk buat kerja rasmi parti.

Gambar Saiful di majlis PKR mula timbul. Hang tengok video berikut:Baik punya video. Saiful pakai baju biru sedang berdiri atas pentas sama Brader Anwar. Kira Saiful berdiri barisan kedua di belakang kerja bancuh kopi. Lim Guan Eng duduk barisan depan kerja cuci pinggan. Brader Anwar paling depan uli roti canai. Baiknya punya tebar. Baru PKR mengaku dia adalah pembantu khas.

Nafi nafi ... nahi nahi.

No comments:

Followers