Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Friday, June 26, 2009

i 8:42 AM 0 ulasan
Thursday, June 25, 2009
ANWAR PELIWAT DAH MULA DAH...
Kalau di tengok balik sekarang ni, Anwar al juburi wal liwati sedang ketakutan tahap gaban sekarang ni, itu pasal dia mintak kes ini digugurkan, bukan takat itu sahaja, si haramjadah peliwat tegar ini juga sudah mula mengadakan road show minta kes digugurkan!
Yang peliknya, kenapa dia mahu kes ini digugurkan? Kalau tak bersalah, hadapilah perbicaraan tersebut macam anak jantan! Kenapa nak buat road show?
Lagi satu hal pulak, kebanyakan pemimpin PAS cuma mendiamkan diri sahaja!
Makin Anwar Peliwat tegar ini mahu mengelak mahkamah, makin lagi kuat rakyat merasa ragu ragu terhadap dia!
Yalah, mulanya sumpah pun dia tak mahu, sekarang nak ke mahkamah pun dia tak nak jugak, kenapa agaknya ya?

ANTIPKRSARAWAK: Sekali lagi mempersoalkan; ANWAR PELIWAT nak gugur kes? Bukan ke dulu dia kata "TIADA KES" tentang ni... Hmmmmmm...

No comments:

Followers