Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Thursday, June 25, 2009

TAK ADA KY, AIR LIOR AL JUBURI PUN JADI

Kisah Anwar Al Juburi dan KY Jelly!

Malam Isnin Anwar berada di Manek Urai untuk kempen bagi persediaan pilihanraya kecil di situ. Dalam ceramah, dia dok cerita kat orang kampung pasal tuduhan liwat terhadapnya.

Dia beritahu orang ramai Saiful telah diperiksa pada pukul 3 petang di Pusrawi dan tidak ada kesan tembus dan luka. Kemudian dibawa terus ke Hospital Kuala Lumpur, diperiksa pula oleh tiga pakar dan keputusan yang sama. Ini juga alasan yang dia dok guna untuk memohon pada mahkamah agar pertuduhan digugurkan.

Cuba kita pikiaq skit. Kalau Anwar guna KY Jelly, kemungkinan perbuatan liwat itu tidak meninggalkan kesan fizikal. Pasal kita bukan buat dan guna benda-benda macam ini, kita carilah maklumat.

Menurut Wikipedia, KY Jelly adalah alat pelicin peribadi bagi kegunaan antara lain, seks anal atau liwat. Articlesbase sini pula beritahu kaedah penggunaan yang betul boleh mengelakkan berlaku luka dan koyak pada kulit.

Anwar ni kata dia sendiri prihatin terhadap rakyat. Katalah dia guna KY Jelly supaya pasangannya tidak cedera. Pastilah tidak ada kesan. Tetapi adakah bermakna perbuatan liwat tidak berlaku?

Sedaq tak hangpa Anwar tidak sebut langsung laporan perubatan tidak terjumpa kesan air mani? Mungkinkah ada terjumpa kesan air mani dari punggung Saiful tapi Anwar malu nak khabaq kat kita? Kalau ada, ia bermakna perbuatan liwat berlaku. Cuma siapa empunya air mani itu?

Anwar enggan beri sample DNA terbaru semasa pemeriksaan doktor. Alasan dia takut dianiaya dan fitnah. Jangan lupa polis masih ada rekod DNA Anwar dari perbicaraan dulu. Mungkinkah DNA dari air mani yang diperolehi dari punggung Saiful sama dengan rekod DNA dalam simpanan polis?

Betoi betoi ... kita tau rekod DNA yang ada pada polis tak boleh guna untuk mahkamah. Walaupun tak boleh guna, persamaan DNA cukup untuk meyakinkan polis bahawa mereka tak salah tuduh. Mereka kena berjaga pasai nanti orang tuduh polis nak kenakan Anwar.

Bila dah yakin, tidak mustahil untuk polis perolehi bukti-bukti lain. Itu pasai mahkamah yakin dengan affidavit dari pendakwa untuk kes dibicara. Kalaulah ini semua teka-teka dan tak betul, takpe. Anwar boleh pi ke mahkamah dan hujah. Dah yakin menang, tak payahlah nak lari dan main wayang untuk tangguh-tangguh.

Orang kampung Manek Urai bolehlah hang auta, Anwar. Itu pun belum tentu mereka nak caya buta-buta.

Dipetik dari Blog The Unspinners!

PARPUKARI: PERGHHH, KEBELAKANGAN INI PELBAGAI CARA DIGUNAKAN OLEH AL JUBURI DAN PENJILAT KUNYIT DIA UNTUK MENGENAKAN PARPUKARI! TAPI PARPUKARI TAK KISAH KERANA PARPUKARI BERANI KERANA BENAR!

Sebenarnya saya amat bersetuju dengan artikel di atas ini, sebenarnya seorang peliwat yang suka meliwat dan berjuburi selalu sudah tentu dia tahu macamana untuk mengelakkan dari dikesan bukan, lagipun al juburi ni dah kira expert dalam hal lubang bontot ni!

Bagi dia meliwat adalah satu kebiasaan, come on lah guys! Takkan la dia nak meliwat tanpa menggunakan pelincir, itu gila namanya, logiknya mesti kena pakai pelincir bukan? Anda tak perlu menjadi pakar seperti saya untuk mengetahui benda ini, this is common sense!

Itu la pasal saya selalu cakap penyokong si Mahaguru Kunyit ni memang taksub nak mampos, mereka anggap dia ni suci sesuci air kunyit yang mengalir, gunalah akal, jangan ikut hati nanti mati!

Kalau dia dah dok balun hari-hari tempat yang sama menggunakan KY Jelly, sudah tentu la takde kesan, kepada yang tak tau apa mende KY Jelly tu, sila ke farmasi dan beli, pastu cuba, jangan la korang pi jadi peliwat pulak ya, i mean cubalah anda rasai kelicinan KY Jelly tersebut.

Lepas ini kalau masih ada lagi yang percaya terhadap al juburi tu, lantak koranglah, pi mampos la korang dengan korang punya teori KUNYIT tu, aku bukan nak kata apa la, al juburi tu ada ramai pengikut yang bahalol, tetapi what about Saiful? Siapa yang sokong dia? Tahukah kamu selama setahun yang lepas betapa deritanya hidup dia?

Mungkin ada dari kalangan penyokong tegar al juburi akan berkata "Padan muka dia" tapi pernahkah anda terfikir, ditakdirkan Saiful tu adik, abang atau saudara kita, sanggupkah kita melihat dia diperlakukan begitu???

Semata-mata kerana yang terlibat adalah dari kalangan VVVIP, maka mahkamah atau pihak berkuasa pun tidak kisah akan nasib dan penderitaan saudara SAIFUL! Kenapa? Adakah pihak berkuasa takut kepada si bajingan laknatullah pengikut kaum Nabi Luth ini!???

Persoalannya sekarang, nak tangguh sampai bila???
Posted by Parpu Kari

source : parpukari.blogspot.com

No comments:

Followers