Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Thursday, June 18, 2009

YAHUDI MELAYU KOMUNIS

Wednesday, June 17
Anwar, Chin Peng dan Bicara Liwat
Syabas Anwar Ibrahim kerana menjadi talibarut Chin Peng. Kita sangat tak sangka Anwar sanggup kencingkan Islam dan Melayu, semata-mata mahu menjadi perdana menteri.

Anwar mengherokan Chin Peng kerana strategi politik. Dalam keadaan Umno dan Pas telah mendakapi orang Melayu, Anwar meletupkan api kemarahan orang melayu dengan melayari mimpi indah bersama Chin Peng.

Chin Peng adalah raja komunis. Dia pemimpin no 1 komunis malaya. Gerakan gerila komunis tidak pernah tahu erti peri kemanusiaan. Ramai gadis yang dirogol oleh komunis, ramai bapa yang terkorban berperang kerana komunis.

Ada kawan beritahu sebenarnya perangai Anwar ini sama dengan Chin Peng. Itu sebabnya Anwar beriya-iya benar mempertahankan Chin Peng. Mereka ibarat saudara kembar.

Kalau komunis menjadikan anak-anak gadis melayu sebagai mangsa untuk dirogal, Anwar pula menjadikan anak muda sebagai mangsa untuk memuaskan nafsu serakah.

Yang terbaru semua orang tahu bagaimana Anwar akan dibicarakan dimahkamah tinggi. Mahkamah dah tetapkan untuk tarikh-tarikh bicaranya pada 1-20 Julai.

Dengarnya ada rakaman CCTV akan ditayangkan. Tentunya rakyat nak tengok apa pula gelagat Anwar dalam usahanya mengelakkan diri dari keadilan mahkamah pada kali ini.

Anwar tentunya akan melakonkan adegan-adegan yang cuba meraih simpati rakyat. Tapi Anwar 'underestimate' rakyat ! Anwar terus nak perbodohkan rakyat dengan lakonan hindustannya.

No comments:

Followers