Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Monday, July 20, 2009

AIC??? ANWAR IBRAHIM COC*SUCKER


Penghuni Gua : Lihat keratan di atas. Kelab Anuar Ibrahim ( AIC ) terpaksa merayu supaya orang ramai dan penyokong DSAI datang beramai-ramai bagi menunjukkan sokongan kepada DSAI pada hari perbicaraan pada 24 jul 2009.

2. Kesiannya. Sampai begitu sekali? Sebelum ini mereka merayu juga, tapi ada le 50 yang kepala bodoh hadir.

3. PG kesian sangat melihat mereka yang berotak kosong ini ( yang muda-muda kebanyakkannya ). Terkinja-kinja merayu agar orang ramai hadir ke mahkamah sebelum ini. Tapi dah jenis muka tak ada malu, dirayu juga kali ini. Mereka ini tak faham lagi kot bahawa oarang ramai dah faham dan tak sebodoh seperti perbicaraan kes liwat yang lepas untuk menyokong membabi buta seorang peliwat.

4. Dahulunya mereka ini ditipu dan dimainkan sentimen seolah ini konspirasi. Semua penyokong-penyokong tegar dahulu yang mengamuk di jalanraya dan mula faham dan mengenali siapa DSAI. Alasan penghakiman sekarang dapat dibaca oleh mereka. Mereka dah mula mengerti dan tahu siapa DSAI.

5. Cuma yang berhingus ini aje yang masih belum sedar. Kesian.

6. Yang tentu akan hadir ( terpaksa kot ) hanya Azmin Ali, Ketua AMK dan MB Selangor aje. Lim Kit Siang, puak-puak PAS dan yang lain pun tak ada masa nak pergi ke mahkamah. Mereka ini hanya nak pergunakan DSAI aje untuk capai matlamat mereka. Mereka ini tak akan pergi.

7. Cuma mereka ini semua akan pergi ( mungkin ) semasa demo haram ISA pada 1 ogo 2009. Sebab ini menguntungkan politik mereka. Jadi tinggal yang dungu-dungu sahaja di mahkamah nanti pada 24 jul 2009.

8. PDRM pun pada pandangan PG , tak perlulah hantar anggota nak buat kawalan. Tak ada yang nak pergi pun ke perbicaraan liwat ini. Kesian AIC, Kesian AIC, Kesian AIC............kesian.....

1 comment:

Anonymous said...

Ini memang sudah terang lagi bersuluh. AIC adalah akronim yang digunakan oleh CIA. (Terbalikkan AIC=CIA).

Saya pernah diberitahu oleh seorang rakan dari Amerika. Terdapat syarikat besar juga menggunakan "AIC" dan dibiayai oleh CIA.

Saya tak fikir ianya secara kebetulan.

Followers