Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Thursday, July 30, 2009

AKU "TERPAKSA" HILANG HORMAT KEPADANYA

TAHNIAH DARI PENYEMBAH BERHALA KEPADA SI TUA PIKON DI SINI


video

6 comments:

ajijasin said...

salam alaikum...

nikol ajis ni dah tertelan budu cap sumpah-sumpah!!!
itu la pasal lidah dan kepala hotak dia tak bolehhh nak sebut dan pikir benda lain!!!

mencarut!!! menyumpah seranah !!!
maki hamun !!! itu la yg dia pandai!!!
dia pun naik berahi dan naik seronok!!!
bila dia mencarut menyumpah seranah...
org yg dengar pulak bagi sorak dan bertepuk!!!
bergemuruh bunyinye!!!
dia pun jadi tak sedar diri!!!
bagus la cakap dia tu!!!
perasannnnnn!!!!!

apa punya tok guru!!!
macam tu ke perangai pe'el tutur kata tok guru!!!

ni tok guru pun macam budu cap sumpah-sumpah jugak!!!
tapi dia punya cap lain!!!
TOK GURU CAP AYAM!!!

yg bodoh bangang bingai tongong tolol lagi biul!!!
apa yg nikol ajis cakap semua baik...
semua betul... semua bagus...

langsung tak ada adab agama!!!
langsung tak ada sopan santun!!!

BAGI AKU NIKOL AJIS NI DAH MASUK KATEGORI ULAMA SUU' !!!

ya la!!!
dah dapat berkawan setan setan gondol yg pakai 2/3/4 bintang!!!
jeneral jeneral tu!!!
huuuuuiiiiiisssssssssss...
dapat kawan dengan jeneral2 setan tu!!!!

TAIPINGMALI (TM) said...

Nik Ajiz sembelit tu,,,,berak batu,

ariza1969 said...

Hishhhh geram aku dengan pakcik tua ni.......dah penuh berhala kat kelantan tu...kenapa lah manusia2 yg sokong dia ni tak sedar diri lagi... Hidup Saiful

jibab jibur said...

Gua bg amaran keras pada lu AnTi AljubuRi.
berhentikan segala perbuatan lakhanat lu sebelum lu dapat nahas.
Gua tau siapa lu, kt mana lu ada, rumah lu, anak lu,
lu bt silap, nahas lu.....
gua tak penah lepaskan musuh gua mcm tu je.
lu dah start bikin gua panas, and lu akan trima akibatnya.!!!!!!!!!

Abu said...

Maafkanlah si tua nyanyuk ni ...dah tak lama lagi nak idup tu ... makin tua, makin merapu ...

Rasanya, org tua kutuk nilah pemimpin politik paling tua di malaysia.

Dulu pandai mengata pemimpin BN tua-tua ...nak jadi menteri sampai mati atas kerusi. La ni .... tengoklah org tua kutuk mana yang dok ada lagi.

Alasan standard "kepimpinan org tua kutuk ni masih diperlukan".

Punyalah dah tak dak orang ....

AnTi AljUbuRi said...

Alahai jibab jibur ..
apasal tak taruk terus terang jilat jubur!!

Lu ingat gua takut dengan lu pun amaran??

Datanglah.. pintu sentiasa terbuka, kalau lu mau jual gua sedia mau bayar!!!

Kan molek kalau nama ko ditukar kepada jilat al juburi!!

Kah kah kah .. apa punya tolol bin bahalol!!

Followers