Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Thursday, July 16, 2009

Sakit atau nak larikan diri

Wednesday, July 15, 2009

UNSPIN: Sulaiman pula sakit - untuk melepaskan diri daripada Anwar

Oleh Cakap Pasal

Ya lah ! Apa pasal Sulaiman tunggu sampai last minute untuk menarik diri sebagai peguambela utama Anwar Ibrahim? Mengikut Anwar, baru malam tadi Sulaiman memberitahu bahawa dia tidak mahu menyertai pasukan peguambela lagi.

Kekawan, saya rasa di sini pun sudah ada satu sandiwara. Ingat tak dulu Zainur Zakaria dan Raja Aziz Addruse sewaktu Sodomy 1? Mula Zainur dan Raja Aziz begitu gah hendak membela Anwar. Raja Aziz Addruse menjadi peguambela utama mewakili Anwar. Tetapi tiba-tiba Raja Aziz Addruse telah menarik diri daripada menjadi peguambela Anwar. Dia cabut lari. Zainur pula kemudian tinggalkan Anwar dan baru ini (tahun 2009) berbaik dengan Dr Mahathir pula.

Orang dalam berkata Raja Aziz tidak setuju dengan arahan Anwar untuk politikkan persidangan bicara mahkamah. Raja Aziz tidak setuju dengan cadangan Anwar untuk menuduh mana-mana Hakim yang bertugas atas kes itu sebagai terlibat dengan konspirasi politik. Jadi Raja Aziz pun menarik diri.

Dia juga merasa kurang yakin apabila Anwar telah sengaja menghilangkan paspotnya tetapi sempat membuat salinan fotokopi dan menyerahkan salinan itu kepada mahkamah. Apabila mahkamah menolak salinan fotokopi paspot, Anwar menjerit-jerit bahawa mahkamah tidak adil dan bahawa mahkamah mengambil arahan daripada orang lain. Raja Aziz nampak dengan jelas akan angkara Anwar ini dan menarik diri daripada menjadi peguambela Anwar.

Dalam perkembangan terkini tengah hari tadi, Anwar sekali lagi berpura-pura merasa sakit teruk. Dia meminta izin rehat supaya boleh minum di kantin mahkamah. Tetapi sesudah minum, Anwar terpaksa masuk balik ke dalam mahkamah sebab perbicaraan telah diteruskan.


Sulaiman Abdullah pula rasa lega kerana beliau sempat menarik diri daripada kes Sodomy 2 ini. Seperti juga Zainur Zakaria dan Raja Aziz Addruse, Sulaiman juga boleh nampak dengan jelas akan sandiwara Anwar dan pembohongan Anwar bukan saja terhadap seluruh negara tetapi kepada regu peguam belanya sendiri. Anwar cuba menipu semua orang.

Jadi Sulaiman menggunakan alasan "sakit tenat" itu untuk menarik diri daripada menjadi peguam bela Anwar. Apakah Sulaiman sebenarnya sakit tenat? Minggu sudah mahkamah diberitahu bahawa Sulaiman masuk hospital hanya untuk "observation". Bukan untuk dibedah, bukan untuk diberi makan ubat, bukan untuk di suntik atau di rawat tetapi hanya untuk "observation" ataupun untuk pemerhatian doktor sahaja. Pemerhatian sahaja.

Tetapi pagi tadi Anwar pula kata Sulaiman sakit tenat "critical". Lepas itu Anwar pun kena sakit juga, sampai terpaksa rehat minum di kantin. Kekawan, rupanya mahkamah Kuala Lumpur itu adalah tempat berjangkitnya penyakit. Mula peguam yang jatuh sakit tenat atau critical. Lepas itu anakguam pula jatuh sakit sekali ! ! Kekawan, asalkan hakim dan peguamcara tidak jatuih sakit saya rasa ok lah.


Anyway, tujuan saya menulis hari ini adalah berkenaan Syamsidar Taharin. OK lah tak payah cakap banyak. Saya nak tanya macam mana air mani Syamsidar Taharin boleh disapu atas tilam itu (sewaktu kes Sodomy 1 dulu). Boleh tak sesiapa yang penyokong Anwar tolong jawab misteri ini?

Dalam kes Sodomy 1, Anwar menuduh Polis berkonspirasi. Anwar kata sewaktu dia pitam atau tidur, Polis telah 'extract" atau perah air maninya dan kemudian Polis telah sapu air mani Anwar atas tilam yang famous itu ! Inilah teori gila Anwar.

OK takpa lah. Kita terima sajalah tuduhan gila Anwar. Tetapi macam mana pula Polis boleh 'extract' atau perah air mani Syamsidar ?

DNA itu berlainan sedikit (berasaskan sumber DNA itu). Ada DNA daripada darah, DNA daripada air mani, DNA daripada air liur dsbnya. Komponen dalam DNA itu semua sama saja tetapi saintis masih boleh bezakan antara DNA daripada air mani, DNA daripada darah, DNA daripada air liur dsbnya.

Peguam Anwar dan pakar DNA Mat Salleh yang di upah oleh Anwar tidak dapat nafikan bahawa DNA Syamsidar itu datang daripada air mani Syamsidar.

Peguam Anwar Christopher Fernando tidak membantah sekali pun bila Lim Kong Boon, pakar forensik Polis sahkan kepada mahkamah bahawa DNA Syamsidar atas tilam itu datang daripada air mani Syamsidar (dan bukan daripada darah atau air liur Syamsidar).

Jadi soalan cepu mas untuk hari ini adalah seperti berikut : bagaimanakah agaknya DNA daripada air mani Syamsidar boleh terjumpa atas tilam itu? Kesan air mani Syamsidar telah dijumpai di 13 tempat atas tilam itu.

Sesiapa penyokong Anwar boleh jawab, tolong jawab. Terima kasih terlebih dahulu.

18 comments:

Teruna Kelana said...

Dia orang hanya tahu smear credibility Lim Kong Boon. Konon dia bukan pakar. Itu saja.

Jawab tak tahu.

Anonymous said...

Mungkin tilam tu tilam second hand, dah ada orang pakai sebelum ni

Anonymous said...

jawapan nya, Anwar lah yang "suntik" Syamsidar sampai over flow.

hebat sungguh Anwar, boleh sampai overflow, heheheheheh......

Jangan Saiful lagi dashyat dari ini tak.

Kita tunggu apa yang akan di-katakan Saiful nanti.

hilbertmontell said...

Salam,

Bagaimana DNA tu boleh tumpah ke atas tilam ye... atau keluar dari lubang liang roma anwar masa kena urut syamsidar tak he he he..

CHAIRMAN KAGA said...

AKU MALU NAK BERITAHU KAO CAMANA PIHAK GEROMBOLAN DAPAT MENJAYAKAN KONSPIRASI POLITIKNYA.

MEMANG JIJIK. BIARLAH PEMBACA MENGGUNAKAN IMAGINASINYA.

JELASLAH DNA YANG DIGEMBAR GEMBURKAN TU DIBANCUH DENGAN AIR DAN SPRAY SEPERTI UBAT ROUNDUP. DNA TU DIJUMPA DIMERATA TEMPAT DAN TIDAK LOGIK, KERANA SEBENARNYA IANYA KENALAH BERTAKUNG KERANA KANDUNGANNYA BERDASARKAN KOLOID.

DIMANA MATTRESS PROTEKTOR? MENGAPA KEDUDUKAN AIR MANA SYAMSHIDAR SEAKAN DISEMBUR DAN TIDAK MENGIKUT BEDALIR FIZIK. MENGAPA PARPU MENDAKWA SUDAH KELUAER DARI BPN.

Anonymous said...

Anwar makan roti canai atas tilam. Kuah mani shamsidar dari tin. Itu yang tertumpah di 13 tempat atas tilam.

Anonymous said...

Kaga,

Nalla-kurap sudah lama bawa Syamsidar main dgn Nuar di Tivoli. Ummi tulis dalam suratnya (siap dgn tandatangan, no IC, alamat dsbnya - bukan surat layang ok) bhwa dia telah lama syakki bhwa Nuar kerap kali main dgn Syamsidar. Ummi telah spy depa dan betul dia nampak Nuar masuk Tivoli lepas tu Syamsidar masuk Tivoli. Maknanya Nuar dan Syamsidar sudah lama main atas katil tu, mungkin 30 atau 40 kali. Bukan saja air mani tapi air kencing dan air tahi depa pun ngko boleh jumpa atas tilam busuk itu. Lim Kong Bon pakar forensic Polis juga beri keterangan dalam mahkamah bhwa selain dari air mani Nuar dan Syamsidar, depa juga jumpa air mani wanita lain. Kaga, wanita lain tu mak hang kut? Aku takat tanya saja - bukan menuduh - tapi hang pi tanya mak hang ok? Sebab penyokong Nuar ni semua ada kes kronik. Belakang laki boleh, depan belakang pompuan boleh, bini brader boleh, YB tayang bogel kat boyfriend pun boleh. Elok hang pi tanya mak hang ok?

Anonymous said...

Ada juga orang pecaya cakap si Ummi tu... hahaha...

CHAIRMAN KAGA said...

YANG TARIKH TU SEBELUM KE SELEPAS TIVOLI DAH DIBINA. KU DENGAR TARIKH SILAP, KALU MAHAMAMU YANG MENJAGA MUNGKIN KAO RELA NAK TULIS SURAT YG BUKAN BUKAN. TETAPI NI HANYA MENUNJUKKAN KALAULAH IA BETUL BAHAWA ANWAR DAN WAN MALAYSIA DUA DUA ADA KELEMAHAN PADA POMPUAN. TAPI CARA UNSPINNERS HENTAM BANG ANUAR NI, DIA MACAM LEBIH BERDOSA DARI POL POT ATAUPUN STALIN ATAUPUN MAHADEY

Anonymous said...

sejak bila umi mendakwa bang anwar bersama syamshidar 30-40 kali. dan takkan sb mahadey tidak mengetahui pekara tersebut, nampak samaje dengan kabinet mahadey yg terkenal dengan rasuah dan moral yg amat rendah.

parpu juga enggan menjawab segala tuduh kaga ni? adakah dia disingkir dari BPN kerana terlalu berego dan ada masalah besar dengan Panglima Siber Perang

Lawyar Kaga

Parpu Kari said...

KAGA AL KEBABI, KAU NAK CAKAP BAHASA MALAYSIA PUN TAK RETI, BUNYI MACAM ORG SEBERANG JE, APA ANAK OMAK TAKDE BUDGET KE NAK AMBIK ORG SINI SAMAPI PI UPAH ANJING PARIA MACAM KAU NI!

TAPI AKU SUKA, SEBAB KERANA KEBODOHAN KAU NI, ANWAR DAN ANAK OMAK DUA-DUA BOLEH JALAN CEPAT! MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAA

pkr simata satu said...
This post has been removed by the author.
pkr simata satu said...

kaga,
Mana kau dapat cerita spray2 ni?Macamana pula pihak konspirator boleh dapat DNA yg berasaskan air mani syamsidar?Setakat nak dapatkan dna yg lain mungkin logik lagi,ini air mani,tak kiralah dispray atau macamanapun.Boleh kau bagi link atau sourcenya,mana tahu aku terlepas pandang.

Aku harap bukan andaian dan teori kau sendiri.

Nazira said...

air mani syamsidar mak kaga tolong tadakan bagi kat polis. syamsudar pon cam partner dia juga semua boleh hetrosexual. Tun M bagi mak kaga 30juta ringgit utk jual air mani syamsidar kat musa hassan. betul tak kaga

uninvited said...

hangpa ni... kata ayaq mani tu macam kena spray, kan... hangpa bayangkan atas tilam tu tadak ka cadaq? sebab ada cadaq tu larrr yg nampak mcm kena spray. pahtu, ada 13 tempat ayaq mani, tandanya.. paling minimum 13 kali la depa dok main ataih tilam tu.. ganaih plak tu sampai merata..

hangpa ni tak creative larr...

Parpu Kari said...

MUAHAHAHAAHAHA, NAZIRA MEMANG BETOI APA HANG CAKAP TU, KAGA PUNYA AMMA LA BUAT NI SEMUA...

KESIAN BETUL GANG ANAK OMAK NI, NAK BUAT ANALISIS API BODOH MENGALAHKAN BABI!

parpu said...

Bro,
boleh tak ko spy si sulaiman lawyer tu sket. Kat umah dia ke...dia pi basuh kereta ke, shopping ke, office ke.....pas tu amik gambar dia, taruk kat sini.

Anonymous said...

kaga

apa kata kau tanya sajelah pada kak wan dengan anak lelakinya

suruh mereka angkat sumpah dulu

No comments:

Followers