Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Saturday, July 18, 2009

SIVAJI THE TAMIL HERO

CODE NAME: RAKYAT MULA MENCEBIK KEPADA ANWAR

Penurunan sokongan rakyat kepada anwar sangat ketara.

2. Penarikan diri peguambelanya juga jelas memberikan tamparan hebat buat anwar. [Malaysiakini.tv]
3. Sikap dolak-dalik anwar ternyata menimbulkan benci dan sangsi rakyat terhadap kejujurannya.
4. Sumpah yang dibuat Saiful Bukhari bukanlah sumpah main-main, sumpah laknat, sanggup menerima azab hingga hari kiamat. [Sumpah Saiful]
5. Dakwaan Saiful dibeli untuk sumpah ini adalah mustahil untuk diterima. Berapakah harga yang sanggup diterima untuk melepaskan diri dari laknat dan azab Allah hingga hari kiamat?
6. anwar oralist yang pakar dalam pujuk memujuk dan tawar menawar, hingga PAS boleh bersama dengan DAP. Tidakkah mudah sangat bagi anwar untuk talk down Saiful hingga membiarkan dirinya diliwat?
7. Patutkah mengatakan seseorang wanita yang dicabul atau dirogol membuat report sebagai menjaja keaibannya? Begitulah juga bagi seseorang lelaki yang yang diliwat berhak mencari keadilan.
8. Kesangsian rakyat makin menebal terutama dengan sikap anwar yang berdolak-dalik tidak mahu ke mahkamah, tambahan pula tidak mahu bersumpah hingga hari ini.
Kebenaran hanya Allah yang tahu.

2 comments:

Parpu Kari said...

Kalau hang dah tau kebenaran hanya Allah yang tau pasai apa hang suka buat tuduhan. Memamg hang jenis munafik atau kafir harbi. Suka bersangka tak baik pada orang lain. Bersifat mendahului tuhan.

Anonymous said...

PENURUNAN UNDI BUKAN SEBAB YANG HANG CKP TU...

BYK FAKTOR LEN..

>JANJI PALSU MUHYIDIN YASSIN NAK BINA JAMBATAN KLU MENANG PILIHAN RAYA

>SOGOKAN DUIT SEBAB KAT MU,MAJORITI RAKYAT MISKIN,INGINKAN PEMBELAAN.

KLU HANG NI MANUSIA YANG BAGUS,HANG AKAN NILAI BERITA PRO UMNO,AND BERITA PRO PEMBANGKANG..THEN BARU DECIDE MANA YANG BETUL N LOGIK...

NI MEN TUDUH,DAHLA HINA ORG LAK TU...

MAYBE HANG DAH BUAT BYK PAHALA KOT..LEH GAK TAMPUNG DOSA "KECIK",MENGHINA ORG LEN N MENJATUHKAN AIB ORG..

HEPI ALWAYS

Followers