Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Monday, July 27, 2009

TRIBUTE TO ANWAR AL JUBURI






6 comments:

Junah said...

Salam,

Hah ha ha

Sanggoro said...

Assalamualaikum...........
Buat2 saudara semuslim & seislam di antero dunia ni... mahkamah dunia kita x tahu siapa yang betul N siapa yang salah.. Orang kata hakim & lawyer bolehdikontrol...
TUNGGULAH MAHKAMAH AKHIRAT KELAK..
Janganlah mengata orang sesuka hati, kelak nanti memakan diri...
IHDINASSIROOTOLMUSTAKIIIM.....

AnTi AljUbuRi said...

Saudara saya Mohd Saiful Bukhari Azlan melafazkan " Waullahi, Wabillahi, Wattaullahi ... "

Sikap anda???

Lu fikirlah sendiri ...

Saya bersama sama orang yang dizalimi!!!

Anonymous said...

Aku suka gambar yg no.2.
senikatanya memang tepat dengan gambarnya.

BEDAH TETEK BESAR

Anonymous said...

Gua bg amaran keras pada lu AnTi AljubuRi.
berhentikan segala perbuatan lakhanat lu sebelum lu dapat nahas.
Gua tau siapa lu, kt mana lu ada, rumah lu, anak lu,
lu bt silap, nahas lu.....
gua tak penah lepaskan musuh gua mcm tu je.
lu dah start bikin gua panas, and lu akan trima akibatnya.!!!!!!!!!

Abu said...

Mat Juboq ni patutnya kita tangkap, londeh seluar, starlite kat teloq ....pastu baru check dna ... ntah2 kit siang dan karpal punya dna pun lekat kat kulop...

Followers