Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Sunday, August 9, 2009

BIARKAN DIA TERSUMBAT SEHINGGA DATANGNYA ISRAFIL

Panas!!! : Anwar "minta nyawa" pada Najib!


Panasssss..!!! Baru-baru ni diberitakan bahawa seorang pemimpin politik "minta nyawa" pada Najib. Nak tahu siapa pemimpin tu? Pemimpin itu tidak lain tidak bukan, Brader Pak Syeikh Anvar Abraham Al-Juburi! Nak tahu apa yang berlaku? Ini dia...aku nak "story"...

Baru-baru ni, Si Anwar telah melepasi kawalan "bodyguard-bodyguard"nya untuk menyelinap masuk ke rumah Dato' Seri Najib. Setelah melepasi "gate" rumah Najib, Anwar diberitakan telah merayu untuk bertemu dengan Najib dan Najib pun "menyudikan" dirinya untuk menerima "tetamu yang tak diundang"nya itu. Mungkin Najib tertanya-tanya, "apakah tujuan mamat ni jumpa aku ni? Macam "desperado" je nampak gayanya!".

Rupa-rupanya, Anwar "bersusah payah" redah menyelinap jumpa Najib tu bertujuan untuk MERAYU MEMOHON AGAR KES LIWAT DI ANTARA DIRINYA DAN SAIFUL DIGUGURKAN MAHKAMAH! Anwar memberi alasan bahawa dia sudah serik untuk masuk "dalam", dia sudah tua dan dia minta belas kasihan kepada anak bini cucu cicitnya. Sebagai timbal balas Najib menggugurkan kes liwatnya itu, Anwar berjanji tidak akan sekali-kali "attack" Najib berkenaan Altantuya.

Memang celaka si Anwar ni. Dah la dia yang datang merayu minta tolong, di"blackmail"nya Najib pulak! Najib dengan selambanya memberitahu Anwar bahawa Anwar boleh terus "attack" dia dengan "isu Altantuya" kerana dia tidak ada kena mengena dengan isu itu.

Najib dah bersumpah dah! Ada saksi pulak tu. Kenapa pula Najib perlu takut dengan ugutan Anwar tu sedangkan dia tiada sebarang kaitan dengan Altantuya? Anwar must be kidding! Anwar dipersilakan untuk terus "attack" Najib dengan "isu Altantuya". Najib kata pada Anwar bahawa beliau tidak ada dan tidak akan campur tangan tentang perihal kes liwat Anwar tu di mahkamah. Najib tidak mahu campur hal dia dengan badan "legislative". Memang sudah dasar Najib begitu. Badan "legislative" adalah bebas dari sebarang kuasa politik!

Setelah lebih "3 jam" merayu merintih "minta nyawa" pada Najib, maka pulanglah Anwar dengan kerisauan dan tekanan yang tinggi! Kalau ada penyakit darah tinggi, mungkin Anwar dah masuk ICU. Kenapa Anwar sanggup merisikokan dirinya bertemu Najib? Mungkinkan pertemuan "sulit"nya dengan Najib ini akan diketahui umum? Bagaimana pula jika pertemuan "sulit" ini bocor? Anwar mula memikirkan strategi seterusnya setelah "agenda" pertemuan ini gagal...

Ya. Pertemuan "desperado" yang dikatakan "sulit" oleh Anwar ini telah bocor! Oleh kerana cerita ni dah bocor, maka Anwar pun mulalah "spin" cerita! Kononnya, Najib panggil dia ke rumah dan minta dia jangan "attack" Najib berkenaan isu Altantuya. Anwar "spin" cerita bahawa Najib "offer" untuk gugurkan kes liwatnya. Padahal, dialah yang "merengek-rengek" macam budak minta "nenen" pada Najib! "Spin" Pak Syeikh! "Spin"! Putar alam "mamak" Anwar ni sudah terkenal seantero dunia. Maka tertipu lagilah puak-puak pembela Al-Juburi!

Cuba fikir betul-betul. Kenapa pula Najib nak panggil Anwar untuk merayu supaya Anwar tak "attack" Najib tentang isu Altantuya? Sedangkan Najib tak perlu pun berbuat sedemikian. Najib sudah bersumpah di dalam masjid di Guar Perahu. Najib ada saksi. Saksinya ialah Allah dan para jemaah masjid yang ada pada ketika Najib bersumpah di masjid berkenaan. Lagi pun, kes Altantuya tu dah "settle" dan terbukti secara kehakiman bahawa Najib tiada kaitan dengan kes Altantuya. Tapi biasalah, Anwar memang suka fitnah orang. Nanti menjawablah dia depan Allah.

Jika Najib nak merayu pada Anwar, mengapa pula perlu Anwar datang ke rumah Najib secara "sulit" tanpa disedari umum? Kenapa pula pertemuan itu di rumah Najib? Kenapa Najib tak pergi sendiri ke rumah Anwar atau mengatur pertemuan di luar negara? Ini si Anwar pula yang "susah-susah" menyelinap masuk rumah Najib? Siapa nak jumpa siapa ni? Siapa yang "desperado" di mahkamah ni? Siapa yang didakwa di mahkamah ni? Anwar atau Najib?

Begitu buruk sekali perangai manusia yang bernama Anwar ini. Sudahlah merayu minta tolong orang, di"blackmail"nya lagi orang tu. Bila "kantoi", Anwar menipu pula dengan cerita "putar alam"nya. Deyyyy Anwar! Saiful tu dah "kematu" menunggu keadilan "sebenar". Macam-macam alasan! Peguam sakitlah, minta bukti pendakwarayalah. Banyaklah "songeh" kamu ye? Kali ini, kamu dah tak mampu nak lari dah! Kamu nak lari ke kedutaan mana pula kali ni? Hari tu dah "kantoi" di Kedutaan Turki. Barat pun dah tak terima kamu dah! Obama pun tak bela kamu macam Bush dulu. Sebut nama kamu pun tidak. Kamu dah buat salah dan kamu akan betul-betul "kantoi" kali ni. Kali ni barulah "bertemu buku dengan ruas". Saya mintak pihak penjara Sungai Buloh bersedia untuk menerima kembali "bekas banduan terlepas". Kali ni sediakan "bilik biasa" je pada si Anwar. Bukan bilik dan layanan VIP macam dulu. Layan dia macam banduan-banduan lain juga. Kalau buat kacau, sumbat je masuk "bilik gelap". Baru dia tahu "langit tu tingi ke rendah"!

15 comments:

Anonymous said...

lu pun dijuburi???, patutlah jilat punggung Najib pula.

Anonymous said...

Semuga ALLAH SWT memberi balasan yang setimnpal untuk kamu. Fitnah kamu adalah lebih keras, lebih zalim dan lebih bebal. Laknat ALLAH SWT kepada pendusta....dan azab api neraka yang sangat pedih. Lebih baik diam dari berkata2, lebih baik berzikir dari ber'blog' puaka....

Anonymous said...

ngammmm. la tu bah...
klu tidak jilat mungkin isap...
kakakakakakakakakakakakak

Anonymous said...

Bukanlah sukar untuk mengenal siapa pengkhianat Melayu.


- Siapakah yang meminda Perlembagaan Persekutuan mengurangkan kuasa Raja-raja Melayu?
- Siapakah yang melacur pendidikan negara dengan pelaksanaan PPSMI yang membunuh potensi Bahasa Melayu sebagai bahasa kebangsaan?
- Siapakah yang menyerahkan tanah seluas 51,170 hektar kepada Singapura dengan bayaran RM350 juta seperti didedahkan oleh hubaya tertentu?
- Siapakah yang menafikan hak masyarakat Melayu di negeri Kelantan dan Terengganu untuk memperolehi royalti petroleum sejak sekian lama?
- Siapakah yang memecat Almarhum Datuk Ishak Baharom yang menggazetkan fatwa pengharaman penyertaan orang Melayu di dalam Pertandingan Ratu Cantik Di Selangor satu ketika dahulu?
- Siapakah yang menyeleweng kuota masyarakat Melayu di dalam pengagihan kontrak-kontrak untuk kroni-kroni mereka semata?
- Siapakah yang meminda Perlembagaan Persekutuan untuk melaksanakan Persempadanan Semula kawasan Pilihanraya yang mengecilkan undi Melayu untuk tujuan kepentingan politik mereka?
- Siapa pula yang satu ketika dahulu bermati-matian mahu menggugurkan nama Islam di dalam semua pertubuhan politik dan NGO satu ketika dahulu?

Anonymous said...

siapakah mereka yang muflis di akhirat kelak, mereka itu adalah orang-orang semasa didunia duhulu, berperlakuan,
1. mencela, mencaci orang
2. menghina orang, mengeji dsb.
2. mengumpat orang
3. memukul orang,
4. menumpas darah orang

pahala mereka diserahkan kepada orang yang dikejinya dan sekiranya habis maka dipikul dosa orang yang dikejinya.

friend said...

i tau citer ni citer betul.
sbb heboh anwar nak masuk gate kat sri perdana pun, ramai orang berkumpul
siap ada yg amik gambar agi.

najib sendiri, melalui PA dia, menyalin semua data pertemuan.
well

biarlah.

friend77 said...

i tau citer ni citer betul.
sbb heboh anwar nak masuk gate kat sri perdana pun, ramai orang berkumpul
siap ada yg amik gambar agi.

najib sendiri, melalui PA dia, menyalin semua data pertemuan.
well

biarlah.

friend7777 said...

i tau citer ni citer betul.
sbb heboh anwar nak masuk gate kat sri perdana pun, ramai orang berkumpul
siap ada yg amik gambar agi.

najib sendiri, melalui PA dia, menyalin semua data pertemuan.
well

biarlah.

AloQStaQ said...

Bravo webmaster anwaraljub ...!
Well done!
Cerita sebegini sepatutnya kita terus hebahkan kepada seluruh rakyat Malaysia ! Respect pada Najib, satu pendirian berani dan tepat!

Semoga Allah menyelamatkan Malaysia dari Anwar Juburi

//A.S\\

konek said...

the most boring stupid blog ive ever read
dumb head malay = lazy monkey low class citizen
fuck malay racist, baboon species, eat shit,
malay cant do anything even writing simple blog, they can only blame others, racist, talk rubbish like owner of this blog, i bet you come from low class malay kampung eat shit that proud of rempit, shame on you, fuck malay taliban terrorist
shit name = shame boo

vesewe said...

Bodoh punya melayu babi……….

Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

Get out from Sabah and Sarawak la!

Bodoh melayu babi!

ruyom said...

Utusan should be charged first for sedition followed by PM and DPM - what kind of faking human beings are these morons in UMNO?

Boleh said...

I am totally agree what you have said, those moron malays have no sense of 'malu'. For example, I find that most of those malay pig creature are dirty and smelly, but they still walking around proudly with that stinking and ugly look.

Another example is most of them are poor, they can't afford a big luxury car. When they saw Chinese or Indian driving a big car, they are feeling distress and jealous.

What a loser! Hey non-malays can afford a big car without depend on NEP policy. But you pathetic malay pig can't afford it even though with NEP policy help. Loser malay pig!

reek said...

Polis = Melayu = Rasuah
Askar = Melayu = Panglima2 bodoh
Bank = Melayu = Jadi kuli
Hospital = Melayu = Balaci untuk doktor india hahahahaha…
Sekolah = Melayu = Bodoh2 belaka (nasib baik ada cikgu india dan cina)
Sistem Kehakiman = Melayu = Senang dibeli (anne VK Lingam juga control badut2 melayu kapiaq hahahahaha)

YOU GO AND EAT SHIT!!!
YOU HAVE NEVER IMPROVE YOUR BRAIN AND STILL EAT SHIT
You scumbag..........were really have no brain, the head is full of tahi
Dey subsidize melayu kapiaq mother fucker, why are you bucking like anjing kurap lol…lol…lol…lol…lol…hahahahaha…

wan said...

takkan setakat menghina kot?tak standard la.maknanya kalau pemimpin(bekas pemimpin -mengikut pandangan orang yg anti Dr.Anwar Ibrahim)dah parah macam ni rakyatnya mesti laaagi advance kan?takkan setakat komen?maknanya tanggung jawab KITA untuk dakwah orang lain supaya jauhkan daripada perkara-perkara macam ni.pemimpin lambang kepada rakyat.kalau pemimpin macam ni,insyaAllah saya yakin rakyat dia pun mesti macam ni.sama2 kita menjaga saudara kita agar tidak jatuh ke lembah dosa.

Followers