Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Sunday, August 2, 2009

SEKALI SAIFUL BUKHARI BERSUARA ..




Sila jawab persoalan ini wahai DS Anwar Ibrahim! Jangan jadi hipokrit..

Sudah, lebih dari setahun saya tunggu untuk beri keterangan di Mahkamah. Kini beliau sedang cuba sedaya upaya untuk menafikan hak saya untuk memberi keterangan di Mahkamah serta mendapatkan perbicaraan yang adil.

2hb September ini, Mahkamah Tinggi akan mendengar permohonan tertuduh(DS Anwar Ibrahim) iaitu permohonan untuk MENGUGURKAN PERTUDUHAN(Gugur Kes) beliau SEBELUM IA DIBICARAKAN.

Persoalan saya, apa bezanya tindakan beliau memfailkan permohonan itu dengan ISA(tahan 'tanpa bicara') yang dituduh kononnya zalim?


Kes saya ini berbeza dengan kes yang lain kerana walaupun saya pengadu/mangsa, namun saya dicop seolah-oleh seperti OKT(Orang Kena Tuduh) dimata umum, OKT pula mangsa.

Jika permohonan itu berjaya(kes gugur), tidakkah ia merupakan satu bentuk penganiayaan kepada saya selaku pengadu/saksi utama. Pelbagai tohmahan, fitnah, maki hamun dan pelbagai lagi oleh jutaan manusia dilempar kerana tidak mempercayai saya. Tetapi apabila saya bersedia untuk memberi keterangan, masing-masing seperti cacing kepanasan.

Walaupun perit menahan diri dari mendedahkan segala bukti yang ada, saya tetap bersabar kerana saya perlu menghormati Mahkamah. Alhamdulillah, Allah melindungi saya daripada dijerat tertuduh yang sering mahu mengheret saya membicarakan ia di media(luar mahkamah), kerana akhirnya banyak tindakan beliau seperti tidak ''consistent'' dalam membuat kenyataan bakal menjerat dirinya kelak.

Kepada Allah saya berdoa dan berserah..

Yang HAK pasti BERDIRI, Yang BATIL pasti JATUH!

SAIFUL BUKHARI
http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/2009/08/isa-zalim-katanya-gugur-kes-sebelum.html

5 comments:

Anonymous said...

http://antialjuburikotependek.blogspot.com/
bacul
dayus
pengeccut
kote kecik
AnTi AljUbuRi EAT SHITTTTTTTTT

Anonymous said...

Gua bg amaran keras pada lu AnTi AljubuRi.
berhentikan segala perbuatan lakhanat lu sebelum lu dapat nahas.
Gua tau siapa lu, kt mana lu ada, rumah lu, anak lu,
lu bt silap, nahas lu.....
gua tak penah lepaskan musuh gua mcm tu je.
lu dah start bikin gua panas, and lu akan trima akibatnya.!!!!!!!!!

bazuka said...

I KNOW WHO ARE U
I KNOW WHERE ARE U
I KNOW WHAT U HAVE
I KNOW WHO U LOVE
I KNOW WHAT U DO
I KNOW WHERE U GO

AND SOON I KNOW U WILL SUFFER !

TRUST ME IF U DONT STOP THIS NONESENSE!

YOUR FACE WILL CRUSH!!

IN THE NAME OF GOD I WILL!

Anonymous said...

Sama-sama kita pikir kebenarannya
Teman dah hidup lebih dari 40 tahun dah tapi teman rasa heran jugak dengan kes saiful diliwat ni? Lu pikir la sendiri kejadian liwat tu macaman terjadi kebiasaannya kalo gay
suka main belakang tentu le pasangannya itu suka-sama suka tentu syok game tu ? cuba lu pikir balik dan tanya dengan pondan-pondan yang suka main back side tu suka sama suka atau terpaksa ?begitulah cerita saiful ni kalau le anwar ibrahim meliwat dia atas alasan apa suka sama suka ke atau
kes saiful di beri dadah dan anwar ibrahim meliawtnya pulak ada logik ke? atau telah kena manderam? dan di malaysia ini belum ada lagi kes oang lelaki dilapor meliwat lelaki persoalannya kes rogol,cabul kehormatan ada le kalo ikut logik akal apa yang dicerita oleh sepoi tu tak menesabah langsung lu pikir la sendiri-- ALLAH MELIHAT AKAN SEGAL PERBUATAN KITA INSAFLAH DARI MEFITNAH OK

icarus said...

nampaknya anon 4.28 masih belum terdedah dgn realiti cara hidup org zaman sekarang. what u see is the only thing that u get. struktur sosial sekarang is much different than 40 years ago.

Followers