Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

Blog Archive

Sunday, August 9, 2009

SEKILAS PANDANG

Oleh kerana tulisan asalnya panjang, dan saya cuma mahu mengemukan pandangan saya, maka saya perturunkan sebahagian sahaja tulisan tersebut dan seterusnya saya membuat ulasan untuk dikongsi!!

Nordin Mat Top dan Anwar Tidak Mudah Dihapuskan

PEMERINTAH Indoneisa mungkin boleh menarik nafas lega buat seketika apabila terrorist terhandal dan diburui, Nordin Mat Top, 41 dilaporkan sudah terbunuh dalam satu tragedi tembak menembak di Jawa Timur semalam bersama empat rakannya. Walaupun jenazah yang terbunuh masih dalam proses ujian DAN namun pengumuman polis Indoneisa mengenai
berulang.....(POTONG)

ARTIKEL PENUH SILA LIHAT DI
http://msomelayu.blogspot.com/2009/08/sama-tak-serupa.html

Mengenangkan betapa seriusnya pemerintah Indonesia memburu Nordin maka teringat saya kepada apa yang berlaku ke atas Anwar Ibrahim yang tidak habis-habis menerima tentangan dan kejian daripada kerajaan UBN di Malaysia. Kedudukan Anwar di Malaysia hampir sama dengan kedudukan Nordin Mat Top di Indoensia!
Cuma bezanya Nordin diburu kerana jenayah dilakukan, sebaliknya Anwar kerana dibimbangi kepada pengaruh politiknya boleh mengugatkan kerajaan UBN. Kedua-dua mereka diburu atas maksudnya sama untuk menjaga kerajaan tetapi atas kesalahan berbeza. Maka Anwar kena dihapuskan dari atas muka dunia ini seperti Nordin Mat Top.
Tindakan mendamagekan Anwar terus dijalankan. UBN meletakkan Anwar sebagai bahaya besar kepada mereka. Kesalahan dan tuduhan ke atas Anwar direka kemudian dicari bukti bagi mengenakan hukuman ke atasnya. Bukan saja terhadap kes yang sedang dihadapi kini – tuduhan liwat ke atas pembacuh kopi, tetapi kes-kes penganiayaan ke atasnya sebelum ini sudah terjawab dan terbukti bagaimana Anwar dianiaya dan dizalimi secara melampau.
Apapun Anwar masih ada kekuatan. Beliau mendapat keyakinan daripada rakyat marhaen. Seolah-olah segala kejahatan Anwar yang ditaja UBN tidak sedikitpun mengugat keyakinan rakyat kepada bekas TPM itu. Keyakinan dan sokongan itu bukan saja kerana Anwar bijak dalam bermain mata dan body language dengan rakyat tetapi mungkin kebenaran berada di pihaknya. Atas sifat kebenaran itu akan menghapuskan kebatilan maka itulah Anwar tetap disanjung dan diikuti selamanya.
Lakukanlah apa juga kejian, kecaman dan tuduhan ke atasnya, beliau akan menang selagi rakyat bersamanya. Siapa yang boleh menolak kuasa rakyat? Hakim dan mahkamah paling adil selepas Tuhan ialah rakyat.
Seperti Nordin Mat Top apapun kebecian dan tuduhan pemerintah Indonesia ke atasnya hatta mengajak seluruh dunia membencinya ia tidak akan berakhir kecualilah Nordin sudah menemui Tuhannya. Pun begitu perjuangan Nordin yang dibangunkan atas keyakinan dan kebenaran yang diyakini tidak akan mudah terhapus. Pemergian Nordin pasti akan diganti dengan ratusan Nordin yang lebih top lagi. Jadi Indonesia tetap juga tidak dapat tidur lena selagi tidak membentangkan keadilan didambarkan rakyatnya.
Demikian juga dengan Anwar, kalau tertakdir beliau terpenjara maka akan ada ribuan Anwar di luar penjara yang masih bebas dan bersemangat! Kecualilah UBN dapat memberi kepuasan dan membentangkan keadilan untuk semua. [wm.kl. 2:15 pm 09/08/09]

Komen balas yang tak dapat dimuatkan dalam blog tersebut :

Kot mana anu war itu dianiaya?

Kes dia dengan azizan, bukan itu satu satunya kes liwat yang al juburi itu terlibat. Di sana ada kenyataan Meor, ada kenyataan Sukma, ada kenyataan Khairany dan beberapa orang lagi lelaki mangsa si al juburi. Semuanya tidak didakwa kecuali kes azizan.

Siapa Sukma yang kononnya menjadi adik angkat anwar? lelaki lembut yang patah seribu- seorang gay yang tidak mampu berbini sehingga sekarang. Inilah yang dijadikan penyedap anu war selama beberapa tahun. Di mana dia sekarang? Mengapa tidak lagi tinggal serumah sehingga boleh bercengkerama dalam sebuah bilik???

Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua, anjing yang sering makan tahi, kalau tak dapat di makan, dihidunya juga...itulah anu war seorang lelaki hetroseksual yang membalun depan dan belakang.

Apakah Saiful begitu bodoh untuk mendedahkan keaiban sebegitu sekiranya dia tidak punya kesedaran yang tinggi dan kekuatan jiwa yang kental?? Seorang anak muda yang tampan, pengkagum seorang bekas TPM yang sedang bergelut untuk menjadi PM, tiba tiba tersungkur dicelah kelangkangnya. Sesuatu yang tidak diduga dan disangka, setelah gelojak nafsu mengatasi kekuatan akal, namun sekali pun dia terjerumus, dia tidak pernah rela dengan apa yang berlaku. Sebagai pembuktiannya dia bersedia untuk mengadukan kejadian itu untuk disiasat dan meletakkan dirinya dalam mahkamah untuk disoal balas. Mengapa anu war yang kononnya punya alibi dan segala lapuran perubatan yang kononnya menyebelahinya itu, tidak berani untuk bermubahalah sebagai langkah awal untuk membersihkan maruah diri dan keluarganya. Apa ruginya kalau dia bersumpah sekiranya dia benar? Atau sebenarnya dia tahu betapa laknat Allah yang segera akan belaku kalau dia bersumpah? Sedangkan sekali pun dia tidak bersumpah, Allah tetap melaknat perbuatan terkutuknya itu.

Anu War mungkin hebat dan berjaya dalam semua hal tetapi dia gagal dan tewas dalam mengendalikan keinginan nafsu songsang yang di luar tabiee lelaki normal.

Hanya orang yang kurang pengetahuan tentang manusia dan wataknya sahaja yang meragui apa yang dilapurkan oleh Saiful. Sekiranya anda menrejah keluar dari kotak pemikiran biasa, anda akan dapati di sana selain lelaki dan perempuan ada naluri yang songsang dan menyalahi tabiee kedua jantina yang jelas dan nyata itu.

Bagi yang mahu membuka mata dan akal untuk mencari sesuatu diluar kenormalan, anda akan dapati di sana ada perempuan yang berwatak lelaki yang dikenali sebagai penkid. Yang memotong pendek rambut mereka, membengkong dada supaya buah dada mereka tidak terserlah, berpakaian dan bertindakan dengan watak seorang lelaki, tetapi masih bergaul dalam kelompok perempan. Mereka seperti menguasi kaum mereka sendiri dan mereka bercinta sesama sendiri. Di sana ada juga wanita yang melahirkan ciri kewanitaan tetapi mempunyai selera nafsu ke atas kaumnya sendiri yang bercinta dan berasmara semasa mereka, tapi tidak melahirkan kejanggalan dari segi penampilan harian mereka dan lebih dikenali sebagai golongan lesbian. Di sana ada juga perempuan yang berwatakan lelaki, hampir sama dengan golongan penkid dan bergaul dengan kaum lelaki yang kadang kala tidak mudah untuk kita lihat perbedzaan jantina mereka. Mereka bermain bola dan sepak takraw, mereka berpakaian seperti lelaki sedangkan hakikatnya mereka memiliki alat kelamin seorang wanita dan mereka dikenali sebagai golongan tomboy!!

Begitu juga dunia lelaki, selain dari lelaki normal yang pernampilannya sebagai lelaki tulin yang tertarik dengan pasangan wanita mereka, terdapat lelaki yang menampilkan kejantanan tetapi mempunyai naluri seksual seorang perempuan. Seringnya mereka ini lelaki jambu yang pernah menjadi alat pemuas nafsu lelaki semasa pendewasaannya. Pengalaman sewaktu kecil itu menjadikan mereka cenderong kepada kepuasan sesama lelaki. Mereka bukan seperti golongan pondan atau bapok, mereka malah lebih tampan, macho dan bergaya dari lelaki biasa. Mereka menjaga penampilan, perwatakan dan perawakan dan tidak mudah dikenal pasti kerana mereka selalunya lebih advance di segi penampilan tetapi songsang dari segi naluri seksualnya. Kesongsangan naluri itu hanya dapat diketahui hanya apabila mereka bertembung secara tersembunyi secara berdua duaan. Mereka boleh bercinta dan menjadi couple yang ideal atau kadang kala sekadar berhubung untuk melempiaskan naluri seksual songsang secara 'touch and go' atau 'one night stand'.

Mereka merupakan lelaki gagah di segi penampilan tetapi sangat sensitif di segi perasaan dan naluri. Mereka tidak tertarik dengan wanita tetapi kadangkala mendampingi mereka sekadar untuk menutup wajah mereka yang sebenar.

Dan di sana juga ada pondan, yang merupakan lelaki yang berpakaian wanita, berlagak dan membawa watak seorang wanita, lembut mereka kadangkala hingga patah seribu, kadang kala dikenali sebagai sotong. Mereka juga dikenali sebagai mak nyah. Mereka bergaul sesama mereka dan menjadikan diri mereka hamba sex lelaki.

Dan di sana ada juga lelaki yang yang berlagak lelaki, berpakaian seperti lelaki tetapi berwatakkan seorang wanita!! Mereka melakukan kerja kerja orang perempuan, seperti tukang masak, mak andam, penari dan seumpamanya.

Dan di sana selain dari lelaki homoseksual, ada lelaki yang dikenali sebagai hetroseksual yang balun jantan betina, depan dan belakang !!!

Pastinya lelaki hetroseksual melahirkan anak melalui pasanganan wanitanya...takan pasangan lelaki pun beranak gak!! Begitu juga kalangan bapok boleh menghasilkan zuriat melalui pasangan wanita..

Itulah sepintas lalu sekadar pengetahuan, kerana banyak sebenarnya perbahasan tentang keunikan disebalik wajah seorang lelaki dan seorang wanita itu!!! Sedangkan di sana terdapat risalah dan makalah yang berjela jela dalam mereka mengkaji naluri seksual jantina manusia semasa mereka membuat thesis kesarjanaan...tanyalahkan sendiri kepada Pak Cik Google untuk mendapat maklumat dan gambaran yang lebih detail dan berfakta, saya sekadar membuat rumusan ringkas.

2 comments:

nuar bekas banduan said...

Pergh aljuburi dan nordin dah sama kira sudah bagus sebab nordin pengganas yang paling dikehendaki kerana tindakan ganasnya.Kalau macam tu aljuburi tu dah naik taraf pengganas yang ganas bila jumpa jubor muaaahahahahaaa

wan said...

salam.
apa2 pun yang kita dapat semuanya tidak boleh diterima kebenarannya.kita tidak layak menilai lebih2 lagi sumber tu daripada internet dan tak patut menghina orang lain kalau nak marah sangat sebab kalau nak dihina siapalah kita sbb Allah pun tidak menghina manusia sebegini rupa biarpun kita sentiasa melanggar perintahnya

Followers