Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.


Blog Archive

Tuesday, August 11, 2009

KHABAR ANGIN DI AWAN LALU


Cerita Anwar sujud dikaki DS Najib sudah menjadi rahsia umum. Isunya adalah kenapa Anwar suruh PM campur tangan kes liwatnya yang sedang dibicarakan diMahkamah Tinggi Kuala Lumpur? Kenapa Anwar munafik? Kenapa Anwar hypocrite? Depan rakyat berkempen pertahankan Institusi Kehakiman, belakang rakyat dia nak liwat pulak Institusi Kehakiman !

dukeofumno.blogspot.com menulis ;
" Baru-baru ni, Si Anwar telah melepasi kawalan "bodyguard-bodyguard"nya untuk menyelinap masuk ke rumah Dato' Seri Najib. Setelah melepasi "gate" rumah Najib, Anwar diberitakan telah merayu untuk bertemu dengan Najib dan Najib pun "menyudikan" dirinya untuk menerima "tetamu yang tak diundang"nya itu. Mungkin Najib tertanya-tanya, "apakah tujuan mamat ni jumpa aku ni? Macam "desperado" je nampak gayanya!".

ruangbicarafaisal.blogspot.com. pula merakamkan ;
" Saya difahamkan pertemuan tersebut telah diaturkan oleh seorang ahli perniagaan berbangsa cina,iaitu Tan Sri Lim Kok Wing (Pemilik Universiti Lim Kok Wing,Cyberjaya).

Anwar datang ke kediaman Najib bersama anak perempuannya Nurul Izzah. Pertemuan tersebut berlangsung lebih kurang 30 minit. Nurul Izzah tidak turut serta dalam pertemuan itu. Beliau menunggu di dalam kenderaan . Hanya Anwar seorang diri yang memasuki rumah Najib. "

theunspinners.blogspot.com pula sebut ;
" Then one day Anwar went late at night secretly to PM Dato Seri Najib's house to ask that the case be dropped. The meeting with Najib was arranged by Tan Sri Lim Kok Wing - a friend of Anwar. In return for the case being dropped, Anwar offered to leave the country with his wife Wan Azizah.

Anwar was asking Najib to interfere with the AG and the Judiciary. This is the hypocrite Anwar is - after accusing the BN of interfereing with the Judiciary, now he wanted Najib to interfere to save his own backside."

parpukari.blogspot.com pula menyatakan ;
" Korang dah dengar cerita pasal pertemuan Dato Seri Najib dengan Anwar si pengkhianat Bangsa!?

Ada macam-macam versi, ada yang kata Anwar jumpa Najib, ada yang kata Najib jumpa Anwar, mana satu yang betul ni? "

republikkini.blogspot.com pula menyoal ;
" Cuma terasa pelik gak, betul ke pertemuan itu? Kalau betul aper yer yang dibincangkan? Betul ke Anwar cadang kat PM yang dia akan bubarkan PKR dan sertai Umno kalau PM boleh yakinkan mahkamah untuk tarik balik kes liwat Anwar itu? Betul ke Anwar minta PM lantik Nurul Izzah sebagai menteri dan MT Umno? "

Maklumat terkini dari kem PAS pula menyebut, Presiden PAS tak sedap badan bila dengar cerita yang Anwar jumpa DS Najib. Al maklum lah PAS dah bakar jampatan dengan Umno. Dia bimbang Anwar buat U turn. Tergolek DOG lah PAS jadinya nanti.

Khabarnya untuk tujuan itu Hj Hadi telah menghantar utusannya untuk menemui Ds Najib. Sekarang game nya siapa cepat PKR atau PAS yang dapat meyakinkan DS Najib.PAS dah ada ura-ura untuk sedia tubuhkan kerajaan perpaduan dengan UMNO di Selangor sebagai testing ground.

Atau DS Najib akan kahwin dengan kedua-duanya serentak. Dalam politik ini tiada kawan dan musuh yang kekal. Maka frust menongenglah DAP yang semakin seronok bersama alam gangsternya.

No comments:

Followers