Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.


Blog Archive

Tuesday, August 4, 2009

TIADA MAAF BAGI PENGHKIANAT

Tan Sri Muhyiddin Yassin tidak akan memohon maaf kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim susulan tuduhannya penasihat PKR "pengkhianat" seperti dituntut mantan timbalan perdana menteri, semalam.

Timbalan perdana menteri mengesahkan beliau menerima notis daripada peguam Anwar yang ingin mengambil tindakan undang-undang terhadapnya bagi memfitnah, lapor Bernama.

"Ya, saya sudah menerima surat peguam itu. Saya juga telah mengarahkan peguam saya untuk mengambil tindakan yang sesuai.

"Saya tidak akan minta maaf kerana saya tidak berbohong semasa membuat kenyataan itu," Muhyiddin dipetik berkata.

Berikutan perhimpunan membantah ISA pada Sabtu lepas, beliau melabelkan Anwar sebagai pengkhianat seperti laporan akhbar milik Umno, Utusan Malaysia.

Muhyiddin membuat kenyataan tersebut ketika merasmikan mesyuarat Umno bahagian Sri Gading di Johor, kelmarin.

Berikutan itu, Anwar mahu timbalan presiden Umno menarik balik kenyataannya itu dan membuat permohonan maaf secara terbuka.

Dalam surat tuntutannya kepada Muhyiddin dan akhbar berkenaan, Anwar juga menuntut ganti rugi sebanyak RM100 juta daripada kedua-dua pihak berkenaan.

sumber - malaysiakini

2 comments:

Abu Garcia said...

Tak Perlu mintak maaf.
Kalau dia saman RM10000 Billion sekalipun. Lantak dialah.
Jgn biarkan Anu-wa Berahi @ Mat Juboq perkudakan mahkamah demi kepentingan diri.
Kalau dia main saman ... awat orang lain tak reti saman balik ka?
Nak saman, samanlah ....

TokAyah said...

NAK SAMAN APA AL JUBURI AL LIWATI? SAMAN LA SI SAIFUL NAPE TAK BERANI?
KALAU TAK NAK SURUH WAN JAH DAN NUR TU SAMAN AJA SI SAIFUL. HARPAK

Followers