Tiada apa yang boleh anda cari di sini, kecuali segala kisah yang berkaitan dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang aku kutip dari sumber maya yang bersepah-sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.


Blog Archive

Wednesday, September 30, 2009

AL JUBURI JAMU SELERA???

Oleh x-pkr

1. Biarpun agak terlewat, x-pkr menghulur salam salam Hari Raya buat semua muslimin muslimat. x-pkr berhariraya di seberang dan talian internet kurang baik di sana. Kini x-pkr kembali menyambung cerita Nona Azizah yang diperlakukan AnWAR seperti sampah dalam kehidupannya. Azizah pula dek kerana keluarga atau jawatan (isteri PM mungkin? spt dijanji AnWAR), terus mengharungi badai rumahtangga bersama AnWAR biar bergelora.

2. x-pkr diberitahu teman-teman bahawa AnWAR ke Amerika Hari Raya ini bersama Azizah. Beliau sempat mencoretkan lagu Al Marhum TS P. Ramlee "Tidurlah Permaisuri" buat Azizah. x-pkr berasa mual yang amat sangat pabila diberitahu cerita ini. Pintar AnWAR menggunakan medium blog bagi menggambarkan konon beliau begitu romantik melayan Azizah. Azizah juga pasti kembang kuncup hidungnya bila dihargai Anwar begitu.

3. Realitinya kehidupan rumahtangga mereka tidak seromantik itu. Azizah tahu kebenarannya, namun cuba terus bertahan dan berselindung. Azizah tahu AnWAR juga tidak pernah memegang tangannya di khalayak ramai selain di depan kamera. Azizah juga tahu AnWAR tidak pernah bercakap baik dengannya melainkan di hadapan penyokongnya. Realitinya, Azizah sentiasa diperlekeh dan diherdik AnWAR. Keluarga AnWAR dan Azizah tahu tentang ini.

4. Kerana itu pabila diberitahu AnWAR cuba berlaku romantik, x-pkr cukup mual kerana isterinya juga dijadikan subjek lakonan mengaburi mata umum. Beliau berlagak demikian kerana mahu menutup gelora kehidupannya dengan Azizah yang sentiasa pasang surut. Padan juga dengan Azizah, mungkin kerana sayang keluarganya, cuba menutup segalanya termasuk kisah 'madunya' yang muncul selepas AnWAR dibebaskan dari penjara.

sumber - x-pkr

1 comment:

Unknown said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Followers